Blumenthal

Română   English

Eveniment: Editura Blumenthal Bucuresti participa la Salonul de Carte BOOKFEST Timisoara editia I: 15,16 si 17 Martie 2012

Editura Blumenthal Bucuresti participa la Salonul de Carte BOOKFEST Timisoara editia I: 15,16 si 17 Martie 2012

Evenimentul a avut loc in data de: 17-03-2012 18:00

In perioada 15-17 Martie 2012, Editura Blumenthal ii asteapta pe iubitorii de carte si nu numai, la Centrul Regional de Afaceri Timis (complex Craft) Sala Polivalenta – Bdul Eroilor de la Tisa nr 22, Timisoara, cu titluri din cele mai deosebite. Printre autorii expusi se vor numara scriitori contemporani precum Daniel Silvian Petre cu “Overdose & Napalm d’or” si “Mai am un singur Doors”, o veritabila colectie antologica de poezie patriotica romaneasca, Rares Jitariuc cu “Fara final. Poezie si proza” dar si regretatul reprezentant de marca al folkului romanesc, artistul complet Nicu Vladimir, al carui volum “Lucratorul osandit” a fost lansat de catre Editura Blumenthal postmortem. “Marturii despre arta si viata – Schite si Aforisme” de Marcel Guguianu, este un alt volum special care va asteapta sa il descoperiti la preturi promotionale. Daniel Silvian Petre este si un cunoscut solist si interpret rock, membru al formatiei Survolaj din Timisoara.

Editura Blumenthal este o marca inedita pe piata romaneasca, prezenta din 2010, si care deruleaza, pe langa proiectele de sustinere si promovare a autorilor contemporani, si initiative culturale din cele mai diverse. Cel mai recent proiect de acest tip este “Dam poezie la tot cartieru’ “, campanie de amploare desfasurata in mijloacele de comunicare media, pe tot parcursul anului 2012, si care isi propune sa aduca poezia contemporana in vecinatatea romanilor prinsi in capcana cotidianului de astazi, intr-o Romanie bombardata de atatea alte feluri de divertisment.

Editura Blumenthal va asteapta la o incursiune in lumea poeziei si prozei contemporane cu oferte speciale si alte noutati interesante. Intrarea este libera. Vanzarea este in limita stocului disponibil.