Blumenthal

Română   English

Press Room: BEERocracy, singura revistă de cultura berii din România se lansează în Timişoara

BEERocracy, singura revistă de cultura berii din România se lansează în Timişoara

BEERocracy, prima revistă de cultura berii din România, se va distribui şi în Timişoara, pentru început, în circa 25 de locaţii HoReCa. Pentru a celebra momentul, BEERocracy îşi invită cititorii din vestul ţării la Scârţ Loc Lejer, vineri 21 octombrie 2011, începând cu ora 20:00, unde îi aşteaptă un concert Acoustica.

Lansarea va fi precedată de o degustare de bere profesionistă la care sunt invitaţi reprezentanţii presei timişorene. Amfitrionul sesiunii de degustare va fi somelierul de bere Joachim Reuling, maistru berar, degustător profesionist şi arbitru la cele mai importante competiţii internaţionale de bere, care va avea şi un articol de specialitate, lunar în revista BEERocracy. Participanţii se vor putea familiariza cu sortimente de bere mai puţin cunoscute, precum berea învechită, berea arămie, berea brună nefiltrată sau berea cu fermentare la suprafaţă. Pentru rezervări contactaţi-ne la telefon (0722.86.85.42/021.310.53.52) .

Concertul Acoustic tribute to rock programat la ora 21:00 va aduce pe scenă formaţia Acoustica - Daniel Silvian Petre şi Emil Kindlein.Despre BEERocracy: BEERocracy este singura revistă tiparită de cultura berii din România şi este actualmente distribuită lunar şi gratuit în circa 400 de locaţii HoReCa din Bucureşti. Revista este accesibilă în toată ţara în format digital pe site-ul publicaţiei: www.beerocracy.ro.

BEERocracy îşi propune să devină principala sursă de informare şi de analiză din lumea berii din România şi intenţionează să lanseze o serie de produse, servicii şi evenimente menite să popularizeze tot ce ţine de cultura berii.

BEERocracy va fi distribuită pe print la chioşcurile de ziare din ţară, prin intermediul unui supliment trimestrial de colecţie, începând cu 2012.


Partenerii evenimentului: Blumenthal, casă de producţie şi publicitate; Jolly Beers, unic importator oficial şi distribuitor al berilor Schneider Weisse, Hutthurmer, Engel, St.Georgen, Plank si Stiegl în România; Scârţ Loc Lejer.